Hoofdgerechten

Hier vindt u een ruime keuze aan hoofdgerechten voor uw diner. Deze gerechten zijn inclusief 6 kroketten per persoon,

  • Hertenkalffilet "grand veneur" € 26,95 / persoon bestel
    Rosé gebakken hertenfilet getrancheerd in een Grand Veneursaus, afgewerkt met een stronkje witloof, broccoli, bloemkool, spekboontjes, geglaceerde wortelen en stoffappel met veenbes.
  • Eendeborstfilet in portosaus € 22,50 / persoon bestel
    Op vel rosé gebakken eendeborst vergezeld met portosaus. Afgewerkt met een stronkje witloof, broccoli, bloemkool, spekboontjes, geglaceerde wortelen en stoofappel met veenbessen.
  • Haasfilet van de chef € 26,95 / persoon bestel
    Krokant rosé gebakken haasfilet vergezeld met een wildsausje op basis van rode wijn, afgewerkt met een stronkje witloof, broccoli, bloemkool, spekboontjes, geglaceerde wortelen en een stoofpeertje gemarineerd in porto.
  • Wildstoofpotje € 22,50 / persoon bestel
    Traag gegaard wildstoofpotje op basis van hert, ree en fazant, geblust met trappist van "Westmalle". Afgewerkt met wintergroentjes (witloof, broccoli, bloemkool, spekboontjes en geglaceerde wortelen).
  • Everzwijnenfilet € 21,50 / persoon bestel
    Filet van wild zwijn vergezeld met een romig wildsausje, afgewerkt met een stronkje witloof, broccoli, bloemkool, spekboontjes, geglaceerde wortelen en een stoofpeertje gemarineerd in porto.
  • Reehaasje € 27,50 / persoon bestel
    Rosé gebakken haasfilet van het ree met een feestelijke saus. Dit gerecht wordt afgewerkt met een stronkje witloof, broccoli, bloemkool, spekboontjes, geglaceerde wortelen en een stoofappel met veenbessen.
  • Fazantbrabançone € 23,95 / persoon bestel
    Traag gegaarde fazantenfilet met Fine champagnesaus. Afgewerkt met wintergroentjes (witloof, broccoli, bloemkool, spekboontjes en geglaceerde wortelen).
  • Varkensgebraad in rosbief in archiducsaus € 20,50 / persoon bestel
    Sappig gebraden varkensgebraad en rosé gebakken rundsfilet "wit-blauw" met archiducsaus. Het gerecht wordt afgewerkt met een stronkje witloof, broccoli, bloemkool, spekboontjes en geglaceerde wortelen.
  • Varkenshaasje met champignonsaus € 19,00 / persoon bestel
    Gebraden varkenshaasje in onze heerlijke champignonroomsaus, afgewerkt met een stronkje witloof, broccoli, bloemkool, spekboontjes en geglaceerde wortelen.
  • Kabeljauwhaasje in preisaus € 22,50 / persoon bestel
    Op vel gebakken kabeljauwhaasje op een bedje van prei en witte wijnsaus.
  • Normandische tongfilets € 20,50 / persoon bestel
    Zachte tongrolletjes overgoten met een lekker vissausje en noordzeegarnalen.
  • Zalmfilet in bearnaise saus € 21,00 / persoon bestel
    Zacht gegaarde Schotse zalmfilet omringd met een romige saus op de basis van verse dragon en witte wijn.
  • Vispannetje € 21,50 / persoon bestel
    Traag gegaarde zalmfilet, kabeljauwfilet, scampi, tongrolletjes, afgewerkt met garnaaltjes en kaas om te gratineren.