Voorgerechten

  • Tomaat crevette € 11,95 / st bestel
    Vlaamse klassieker van Belgische tomaten rijkelijk gevuld met grijze noordzeegarnalen en aangepaste garnituren.
  • St. jacobsschelp € 10,50 / st bestel
    Schelp gevuld met sint-jacobsvruchten en witte wijnsaus afgewerkt met gemalen kaas en noordzeegarnalen.
  • Gevulde videe € 8,95 / st bestel
    Bladerdeegpasteitje rijkelijk gevuld met filet van hoevekip, champignonnenmengeling en een romige gevogeltesaus.
  • Kaaskroketten € 3,95 / st bestel
    Huisgemaakte kaaskroketten van een mengeling van Oud Brugse kaas en de echte Italiaanse parmezaan.
  • Garnaalkroketten € 4,95 / st bestel
    Kroketjes rijkelijk gevuld met bisque van Oostendse garnalen.
  • Vitello Tonato € 9,90 / st bestel
    In witte wijn gebakken kalfsgebraad met dressing van tonijn, ansjovis, olijfolie afgewerkt met kappertjes, rucola, geroosterde pijnboompitjes en zongedroogde tomaten.
  • Foie gras € 135,00 / kg bestel
    Franse foie gras feestelijk afgewerkt.
  • Carpaccio € 8,90 / st bestel
    Fijngesneden Belgisch wit - blauw rundsfilet afgewerkt met zongedroogde tomaten, olijven, rucola, pijnboompitjes en parmezaanschilfers.
  • Scampi's in duivelsaus € 9,95 / st bestel
    6 Knapperig gebakken scampi's in een pittige peperroomsaus.
  • trio van wildpasteien € 9,20 / st bestel
    Lekkere wildpasteien op een bordje vergezeld van aangepaste confijten en garnituur
  • gemarineerd zalmhaasje "graved lax" € 10,90 / st bestel
    Zeer zacht gemarineerde zalmfilet en subtiel gekruid met dille en vinaigrette